Tuana redt in Istanbul vele gewonde dieren op straat.

Laten we haar gaan helpen!

29e Hulpactie-van-de-Maand

Wij werden door verschillende personen geattendeerd op een vrouw die geweldig goed werk doet voor zwerfhonden maar ook voor zwerfkatten in de miljoenenstad Istanbul in Turkije. Haar naam is Tuana Birol.

Tuana met een geredde hond.

Zij woont in de buurt van een aantal snelwegen en daar worden regelmatig zwerfdieren aangereden. Vrijwel nooit wordt er door zo'n automobilist gestopt en zo'n dier ligt dan vaak gewond langs de weg lang te lijden. Tuana weet diverse plekken waar dit helaas regelmatig voorkomt.

Vrijwel dagelijks is zij op stap om deze dieren hulp te verlenen. Als zij weer zo'n gewond dier ziet liggen, probeert zij eerst EHBO-hulp te verlenen en neemt het dier dan in haar 4e hands bestel-busje mee naar haar huis. Als het er echter ernstiger uitziet, dan gaat zij direct naar de locale dierenarts.

Zij neemt vervolgens de gewonde dieren allemaal in haar huis op en ze heeft al behoorlijk wat ervaring in het verzorgen ervan. Haar zoon helpt haar dan daarmee. Vaak zijn er echter wel
(dure) medicijnen, e.d. voor nodig zijn. Zullen wij haar dan (en dus die arme dieren!) daarmee proberen te ondersteunen?

Veel zwerfhonden vragen met hun ogen om hulp.

Ook zwerfkatten worden door Tuana opgenomen.Ook veel katten worden door Juana gered.Zwerfdieren gaan vaak heel sociaal met elkaar om.


LAATSTE NIEUWS

Lieve mensen,

Wat een eindsprint van jullie allemaal voor deze geweldige vrouw! Gisteren en vandaag konden wij maar liefst 360 euro aan het toch al mooie bedrag toevoegen!
Met het geweldige bedrag van 1560 euro sluiten wij dit projekt met veel dank naar u af!

----------------

We kregen weer een mooie reactie op onze mail waarin wij aangaven dat in de ogen van de door haar geredde hond Picasso, zoveel dankbaarheid te zien was...

Dear Hanno,

Thank you for your kind words.

The happiness and gratefulness we see in the eyes of our rescued animals is what makes us to go on J

Love for all your animalfriends - Tuana
------------------------

Vandaag kreeg ik een mailtje van Tuana waarin zij heel blij was om te zeggen dat het inmiddels prima gaat met Picasso. U weet wel, die hond die zij onlangs vol met striemen op straat gevonden had. Kijk maar onderaan dit artikel naar de foto van hoe hij opgeknapt is!

------------------------------

Lieve mensen,

Dit wordt een heel mooi hulpproject! Er is al 1.000 euro van u binnengekomen!

Ik denk dat wij met ons allen aanvoelen dat deze geweldige vrouw heel belangrijk werk voor de dieren doet en onze financiele maar ook morele steun heel goed kan gebruiken!

Ik heb het streefbedrag hiervoor hoger gezet!

-----------------------------------

Wij kregen al direct een spontane reactie van Tuana:

Dear Hanno,

It is wonderful to see myself with the animals at your site...thank you!

I am crying because sometimes it feels so difficult to live with such a mission and not be appreciated at all (in this country and among family and friends)..and now, it feels so good in my heart because I know that many people like you and the lovely people who read and donate, appreciate goodness.

I am especailly so thankful for the kindhearted children..I have lots of tears in my eyes at the moment!

THANK YOU AND ALL FRIENDS IN HOLLAND !

Greetings,

Tuana
-----------------------------------


Lieve mensen,

Goed nieuws, lieve dieren-vrienden, want u blijkt deze vrouw met haar geweldig goede werk, erg te kunnen waarderen!

Er is de laatste dagen maar liefst 500 euro binnengekomen voor Tuana en haar arme sloebers.

Het merendeel daarvan was afkomstig van een kinder-meditatiegroep. Zie rechts.

Allemaal ontzettend bedankt!

Dank je wel:

Irene van Wingerden
Iris Graansma
Ellen Frishert
www.viallini.nl
Mevr. R. Manuel
Ria
Ellen Frishert
Fam. de Vries
Kindermeditatie Vleuten (zie rechterkolom)
A.J. van der Lee
Mevr. R. Vonk
Henny de Olde
Stefan Roskam
Mariette Puik
B. Sieben
D. Mersman
COOP Supermarkt - Nieuwveen
Hondentrimsalon Henrike in Epse
M. Ballendux
B. Sieben
C. Breedveld
Mevr. J. van der Klugt
Mevr. M.J. Spitzner
Rosalia Claus
G. Oppel-Swier
Mevr. N. Meijers
Mevr. C. Yemni
P. v.d. Berg
Bep Berger
Jos v.d. Hoek
Ciska de Hilster
M. Vermey
A. Schönbaum
M. Kroes (fantastisch!)
Eric Beekmans
Sofie Rymenants
Carla Hoeben
(statiegeld)

Tuana, geeft Eerste Hulp aan een gewonde zwerfhond, die op straat is gevonden.

Zo vond zij begin dit jaar langs de snelweg maar liefst 16 pups die door iemand daar waren achtergelaten zonder eten of water! Toen Tuana hen vond waren enkelen al behoorlijk verzwakt.

12 pups werden door Juana aan de kant van een snelweg aangetroffen.

Ze heeft ze allen mee naar huis genomen en dag en nacht de beste verzorging proberen te geven. Helaas zijn er een aantal toch in haar armen gestorven.

Dat geeft natuurlijk veel verdriet. Maar het geeft haar ook weer veel voldoening als zij weer een heeft kunnen adopteren.

Hieronder ziet u Tuana met drie van deze nu gegroeide pups van de snelweg, die klaar zijn om ook geadopteerd te worden!


Vele dierenvrienden zijn
enthousiast
over deze hulpactie!

Op Facebook en andere media wordt er dan ook de nodige aandacht aan gegeven.

Hieronder ziet u de Nieuwslog van
Erna van der Ploeg:
Deze pups hebben het wel gered en gaan een gelukkig leven tegemoet.

Een ander voorbeeld is de poes Bambino, die als klein kitten zonder moeder op een vuilnishoop door Tuana werd gevonden. En kijk eens wat voor een prachtige poes het door haar verzorging is geworden! Jaarlijks redt zij tientallen katten van een ellendig leven op straat! Een lieve dierenvriendin,die ik goed ken, heeft ook een kat van haar naar NL laten komen. Ze zijn dol op elkaar :o))

Bambino toen ze net gevonden was. En zo is Bambino nu geworden!

Ook voor Katran kwam de redding gelukkig op tijd. Zij werd (ook weer) langs de autosnelweg gevonden. En zat helemaal onder de olie die inmiddels al flink was aangekoekt. Veel van haar vachtje moest worden weggeknipt. Na een lange verzorging, is zij uiteindelijk (ook) geadopteerd in Nederland! Tuana heeft haar persoonlijk gebracht.

Bij Katran zat helemaal onder aangekoekte olie... Katran met haar nieuwe adoptant in Nederland.

Alle dieren die Tuana tegenkomt die gewond zijn, worden door haar geholpen en mogen tijdelijk bij haar in of bij het huis komen logeren.

Hier ziet u haar met de gewonde zeemeeuw Jonathan. Na 2 maanden liefdevolle verzorging, kon hij weer aangesterkt wegvliegen!

Tuana met de zeemeeuw Jonathan.

Moeten we nog meer zeggen? Het is denk ik duidelijk dat Tuana supergoed werk doet voor heel veel dieren-in-nood! Dit is het pure goede werk waar wij als Stichting Dierennood heel veel respekt voor hebben en graag willen ondersteunen. Tuana krijgt geen enkele financiële steun van de gemeente en is dan ook helemaal afhankelijk van giften van andere dierenvrienden.

Zullen wij samen deze maand deze geweldige vrouw gaan ondersteunen? Iedere donatie wordt heel direct gebruikt voor redding, verzorging en medische hulp! Laten we proberen er een mooi bedrag van te maken.

Uw bijdrage kunt u storten op onze bankrekening 47 84 160
t.n.v. Stichting Dierennood te Rotterdam
o.v.v. 'Hulpproject Tuana'.

Wij garanderen ook nu weer, dat de
volle 100% van uw gift zal worden gebruikt
voor dit goede doel t.b.v. zwerfdieren.

Of via de betaalmodule van GeefGratis:

Wij kregen pas nog een mailtje van Tuana, dat zij een hond had gered, die onder de striemen en zelfs bloed zat. Hij was duidelijk mishandeld. Hier eet hij zijn eerste lekkere maaltijd sinds heel lang...

Ondanks zijn slechte conditie en alles wat hij meegemaakt heeft, is hij heel lief en voelde direct aan dat hij Tuana als mens wèl kon vertrouwen!

Dit is Picasso, die deze week gered werd.

Dit is Picasso, die lang op straat heeft gezworven en mishandeld is. Eindelijk kan hij bij Tuana weer heerlijk eten!En dit is hoe Picasso er nu uitziet!

Dit is Picasso zoals hij er nu uitziet!

Picasso is na twee weken intensieve zorg door Tuana helemaal opgeknapt: de striemen zijn weer genezen, zijn vacht is aangegroeid en hij is weer heerlijk bijgegeten. Er zijn zelfs een paar pondjes bijgekomen...

Kijk eens in die lieve ogen van hem! Wat spreekt daar een oneindige dankbaarheid uit! Degene die hem als adoptiehond in huis wil halen, heeft aan hem een geweldig fijne en zeer dankbare vriend voor het leven!

Tuana heeft weer een dier gered en hem een nieuw en nu gelukkiger leven gegeven!

Wij zijn weer online!

Na 16 dagen verstoken te zijn geweest van verbindingen van computer, email en vaste telefoon, ben ik gelukkig weer online.
Ben nu druk bezig met de 866 binnengekomen emails te verwerken. 
Dank-u-wel voor uw geduld en begrip.


Er zijn nog plaatsen vrij voor het zeer smaakvolle Charity Buffet op zaterdag-middag 22 maart.

Kom ook naar ons Charity Buffet!

Op zaterdagmiddag 22 maart tussen 13.30 en 16.30 uur organiseren wij een Charity Buffet in het vermaarde restaurant 'De Oude Plek' in Rotterdam. Volgens velen een van de beste vegetarische restaurants van Nederland!

Onder het genot van de vele echt overheerlijke vegetarisch-chinese gerechten (ook zeer geschikt voor de verstokte vlees-eters ;o))) stellen wij graag ons enthousiaste team voor en maken graag een praatje met u.

Ook hoort u de achtergronden van onze diverse activiteiten en vertellen wij u graag over onze nieuwste plannen. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen! En voor iedereen ligt er een cadeautje klaar.

Opbrengst van deze middag is om een (2de hands) scooter met zijspan te kunnen doneren voor het Project Streetdogs van Marlie Timmermans in het Thaise Hua Hin. Zij kan dan de gewonde honden en katten van de straat oprapen en vervoeren voor behandeling. 

Deelname aan het buffet is slechts
€ 27,50 p.p. en daar steunt u ons werk voor dieren ook nog mee!

Voor reserveren bel mij 010-420 23 44 of stuur een mail: buffet@dierennood.nl


Klik hier voor meer info.

Bij Petduka.nl vindt u producten ter bestrijding van vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten bij hond en kat.

Daarnaast leveren zij
voedings-supplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, darmwerking (o.a. darmfunctie), hersenen en gedrag.

De medewerkers van Petduka hebben een diergeneeskundige achtergrond en kunnen daarom de juiste adviezen geven over parasieten-bestrijding en parasieten-preventie.

Ontstaan vanuit Dierenkliniek Culemborg hebben zij zich gespecialiseerd in online verkoop en levering van antiparasitica en voedingssupplementen voor huisdieren.

Klik hier voor meer info.


Wil je aub deze petitie tekenen tegen de illegale handel van apen?

Doodsbang wacht hij op wat er verder gaat gebeuren met hem....

Op Mauritius leven vele apen families al eeuwen lang vreedzaam in de mooie natuur van dat eiland. Dat wordt steeds meer wreed verstoord door illegale vangst van deze intelligente dieren, waarna ze verkocht worden aan meedogenloze handelaren.

Deze petitie is om de president van dat land te vragen hier streng tegen op te treden. Alvast bedankt!

Klik hier


Stichting Rechten voor al wat leeft, komt op voor alle misbruikte dieren.

Stichting Rechten voor al wat leeft.

De Belangengroep Stichting Rechten voor al wat leeft is tegen de intensieve veehouderij (w.o. ook de kalkoenen-, de konijnen- en eenden-fokkerijen), tegen onnodige dierproeven t.b.v. de farmaceutische en cosmetische industrie en oorlogs-doeleinden, tegen de bontindustrie, tegen de "sport"jacht, de "sport"-visserij en tegen alle vormen van vermaak met dieren die ten koste gaan van het welzijn van het dier.

Interesse? Neem eens hier een kijkje.


Rubinati koffie steunt onze stichting!

Rubinati koffie is overheerlijk!

Rubinati biedt een uniek concept:
zij verkopen zelf geimporteerde en zeer smakelijke koffie uit Italië, maar kunnen ook alle espresso-machines leveren èn repareren.

Zij hebben respect voor de natuur èn de dieren en steunen graag onze stichting. Van iedere kiloverpakking doneren zij
1 euro om ons werk mede mogelijk te maken. Voor meer informatie over deze overheerlijke koffie, kijk op www.rubinati.com


Eindelijk is er een ideale honden-matras!
Speciaal voor oudere of broze dieren!

Dit is pas echt comfortabel slapen voor uw hond!

De Belgische dierenvriendin Ingrid Martens heeft lang naar een perfecte matras gezocht voor haar hond Fiocco, die kampt met gewrichtsproblemen. Toen zij niet kon slagen, besloot zij om zelf iets te gaan maken waar Fiocco helemaal goed op lag.

Na veel uitproberen met diverse materialen, is zij er nu in geslaagd om zo'n matras in een kleine oplaag zelf te maken.
Ook met speciaal incontinentie-hoeslaken: absorberend, doch niet doorlatend. Zelfs na 6 uur eronder nog steeds droog! Kan tot 100x gewassen worden op 90°C.
Dit ideale laken is ook los te koop (80x50)

Nu ook voor Nederlandse honden te koop! Zonder extra verzendkosten.

Als u er bij aangeeft dat u dit via Stichting Dierennood heeft gevonden, is de hele winst voor ons! Wij ontvingen al een paar mooie donaties van Ingrid!

Kijk hier verder voor alle informatie!


De nieuwe items van
I Respect Animals zijn uit! Koop deze leuke pennen of sleutelkoorden en steun de dieren!


Pennen voor 2 euro

Leuke koorden om sleutels e.d. aan te hangen.

Kijk hier verder voor meer info.

Wat kunt u tijdens uw vakantie doen voor de locale zwerfdieren?

Zwerfhonden zoeken vaak steun bij toeristen.

Paar tips van ons:
- Zoek voordat je vertrekt, naar een goed asiel in de buurt van je vakantieadres.
- Koop in de locale supermarkt een paar grote zakken honden- en evt. ook kattenvoer en breng die naar het asiel.
Deel het voer meteen uit.
- Kom je onderweg een verwaarloosd of gewond dier tegen, breng het naar de locale dierenarts en laat het dier meteen behandelen tegen teken, vlooien, wormen, enz. Het mooiste zou zijn als u het dier dan ook nog laat steriliseren!


Lees
 hier verder.

 

Geweldige NL dierenvrienden in Roemenië rijden regelmatig om voer en goederen te brengen. Doe je ook mee?

Samen op zoek naar wat voedsel....
Monique zoekt voor enkele zwerfhonden naar etensrestjes...

In Cluj-Napoca zijn Ben en Monique Muis van Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië actief. Zij wonen daar en geven direct hulp aan zwerfhonden. Zij geven voer, brengen ze naar een dierenarts voor een sterilisatie of voor een andere medische behandeling, nemen honden in huis, zoeken een nieuwe eigenaar, etc.


Zus Petra Muis rijdt 2 of 3 x per jaar naar haar zus met veel voedsel en andere hulp-goederen. Ze kunnen alles gebruiken. Dit is de meeste directe en betrouwbare hulp!

Kijk hier verder
.


Een 'tweedehands' hond in huis nemen?
Dat is zeker mogelijk.
 

Michelle Vrolijk is hondengedrags-deskundige en heeft verschillende tips en adviezen voor u. Kijk daarvoor hier.

Maar zij kan u ook adviseren over het gedrag van uw hudige hond. Kijk daarvoor dan hier over de mogelijkheden die zij iedere honden-eigenaar kan bieden.


Asieldieren in het buitenland als vrijwilliger helpen? 
Dat kan via ons!

www.dierenvrijwilligers.nl

Interesse om eens een of meer weken mooi werk voor zwerfdieren te gaan doen? Neem een kijkje op onze website www.dierenvrijwilligers.nl


Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief Stichting Dierennood

Mail aub naar: nieuwsbrief@dierennood.nl


Even een weekje op vakantie naar Frankrijk?
Maar dan samen met je hond(en)!

Hij geniet zoveel als u!

Wat is er heerlijker dan een weekje of langer zalig te relaxen in een leuk authentiek huis in de Bourgogne in Frankrijk?

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want al vanaf 370 euro per week kun je gaan genieten met max. 4 pers. en mèt al je honden!

Fantastische omgeving om te wandelen!
Als je daarbij opgeeft dat je dit via ons hebt gevonden, krijgen wij een premie van 25 euro. Natuurlijk voor de zwerfdieren!

Meer weten? Klik hier.


Spullen over voor asielen in Oost-Europa? Stichting DAN brengt ze graag naar Roemenië.

Op naar Roemenie!

Ook deze winter blijft het heel belangrijk om de diverse asielen in Roemenië te voorzien van voer en hondenhokken.

Regelmatig wordt er zo'n lading vervoerd door een stichting die hierin gespecialiseerd is. Dat is:
Stichting Dogs Adoptions Nederland 

Uw hulp blijft daarbij heel belangrijk! Blijf dus aub voer verzamelen! Ga naar uw eigen dierenspeciaalzaak en vraag of zij nog zakken van tegen of over de datum hebben.

Of koop zelf een paar zakken voer. Heel directe hulp en u weet dat u daarmee een aantal honden superblij maakt!

Er zijn meer dan 40 inzamel-punten waar u het kunt afgeven. De dieren zullen u heel erg dankbaar zijn!

Voor meer info, kijk hier.

 
   @dierennood  

Klik hierop om te kunnen doneren.
Klik hierboven om te doneren.

Kijk ook op onze sites:
www.dierenstages.nl
www.dierenvrijwilligers.nl


Wilt u weten wat wij in 2013 met uw hulp voor de dieren hebben kunnen doen?
Klik dan 
hier


DONATEUR WORDEN?

Donaties zijn zeer welkom en komen voor 100% alleen dieren in ernstige nood ten goede.
Bovendien worden alle hulpprojecten van te voren volledig gecheckt.

(Wij werken alleen met echte vrijwilligers, dus
geen salarissen,
geen gebouwen en

geen overbodige franje.)

Doneer nu
  online
via GeefGratis
met uw eigen bank, creditcard of PayPal.

Klik voor betaling via IDEAL

of via Bancontact t.b.v. Belgische donateurs.

Rechtstreekse
overmaking is voor ons echter voordeliger:
NL16 INGB 0004 7841 60
 t.n.v.
Stichting Dierennood
te Rotterdam.

Wij bevestigen de goede ontvangst door uw naam bij het hulpproject te vermelden en uw donatie wordt toegevoegd aan de bedragen in de linker kolom hieronder. 

Wilt u iedere maand doneren? Wij werken niet met machtigingen, maar u kunt dit wel gemakkelijk zelf aangeven bij uw bank als 'periodieke overschrijving'

Voor internationale betalingen, klik hier

Namens alle dieren die hierdoor extra geholpen kunnen worden:

D
ank u wel!


Voor de
inhouds-opgave
van deze website:
ga
verder naar beneden in deze kolom.
 Zwerfdier gevonden of ziet u een
dier-in-nood?

Klik
  hier wat u kunt en mag doen.


Stichting Dierennood is officieel erkend door de Belastingdienst en daarom zijn uw giften aan ons fiscaal aftrekbaar. 

Erkend door de Belastingdienst.

Ons fiscaalnr. is
8212 50 280


Donaties per project:

Actueel
project

Stand
per
15/3

Streef
bedrag

 Paarden

825

1500

 Botosani

2055

2000


Eerdere projecten:

Extra Warin - 2.864
Kosovo sterilisaties - 2.389
Macedonië - 2.550
Kettinghonden Bulg. - 1.365
Redding Roemenië - 3.628
Animals R. Sofia - 2.475
Ezels Spanje - 1.750
Syrië - 3.045
Brand Turkije - 1.645
Warin beschoten - 3.245
Brazilië - 1.525
Skiathos - 1.419

Zanzibar - 1.679
Avsallar - 1.185
Hurghada - 1.651
Dansaapjes - 970
1000 katten - 1.095
Ezels Kreta - 1.352
Katten China - 760
Voer Valencia - 1.505
Katten Kreta - 1.210
Brand Roemenië - 3.505
Kamelen - 1.040
Türkan - 3.235
Koteria - 1.613
Warin - 3.060
Tuana - 1.560
Weesaapjes - 1.241
Gran Canaria - 1.125
Hua Hin - 1.005
Waterpomp - 920
Katten Malta - 1.000
Jasjes Nis - 250
Roemenië - 1.625
Nis - 1.230
Cuenca - 2.770
Galberen - 2.080
Oekraine - 140
Istanbul - 505
Nepal - 1.025
Samos - 1.760
Turda - 960
Marmaris - 750
Rhodos - 1.000
Capab - 650
Moskou - 1.125
Huisjes Nis - 910
Thailand - 500
Lesbos - 500
Indonesië - 2.000
Malta - 575
Hongarije - 500
India - 1.500
Turkije - 500
Kreta - 400
China - 250
Zuid-Korea - 250
AMCF - 200

Voor de door mishandeling omgekomen dieren.

Voor de door mishandeling en geweld omgekomen dieren.

U mag uw keuzes aangeven bij nalatenschappenWilt u meer weten over de mogelijkheden van een nalatenschap aan Stichting Dierennood?
Of overweegt u om ons op te nemen in uw testament?

Wij bieden u graag de mogelijkheid om specifiek aan te geven welke dieren en op welke wijze wij met uw nalatenschap mogen gaan helpen.

Dat wordt dan notarieel vastgelegd. De kosten voor de notaris nemen wij uiteraard voor onze rekening.


Lees hier verder.

Doe hier de
testament-test


Wij danken u en alle andere

 bezoekers voor uw komst op deze site!


Site Map
HOME en actuele Hulpactie-van-de-Maand
◦  Logo downloaden
◦  Nu zijn de dieren aan de beurt!
◦  Onze folder
Jaar-verslagen en doel-stellingen
◦  Doelstellingen
◦  Jaarverslag en beleidsplan 2012
◦  Wat hebben wij in 2013 bereikt?
◦  Wat hebben wij in 2012 bereikt?
◦  Wat doet Stichting Dierennood?
◦  Financieel verslag 2012
◦  Financieel verslag 2011
◦  Financieel verslag 2010
◦  Statuten
◦  Private policy
◦  Website disclaimer
Tijdelijke opslag kopij
Actueel
◦  Armbandje voor hulp aan dieren
◦  Bontkragen zijn van echt bont!
◦  Click to feed!
◦  Hond in de zomer
◦  Kinderen helpen de dieren
◦  Koop deze pennen of steutelhanger om dieren te steunen!
◦  Stop honden- en kattenbont.
Adopteer-een-Dierenproject
Adoptie honden + katten
◦  Adoptie gezocht - honden
◦  Adoptie gezocht - katten
◦  Interesse om een kat te adopteren?
Adopties-op-Afstand
◦  Honden voor adoptie-op-afstand
◦  Katten voor adoptie-op-afstand
Buitenlandse honden naar ons land?
Cadeau-certifi-caten
Contact
Dagboek van een zwerfhond
Dieren-artsen die wij aan-bevelen.
Dieren-stichtingen overzicht
Doneren zonder te betalen
Educatie
Gastgezin worden?
Hoe kunt u de zwerfdieren echt helpen?
Hulp-acties-van-de-Maand
◦  Hulpacties 1 t/m 10
◦  Hulpacties 11 t/m 20
◦  Hulpacties 21 t/m 30
◦  Hulpacties 31 t/m 40
◦  31e Hulpactie - Koteria - Warschau (Alexandra Bulder)
◦  32e Hulpactie - Bosasiel Dalaman
◦  Verslag van Karel
◦  33e Hulpactie - Afgedankte kamelen
◦  Extra actie: Brand in asiel Roemenië
◦  34e Hulpactie - VOCAL in Griekenland (Anja Biezeman)
◦  Extra actie: Honden in Valencia hebben geen voer!
◦  Extra actie: 500 katten gered in China
◦  35e Hulpactie - Ezels op Kreta (Diana Hermans)
◦  Extra actie: 1000 katten redding China
◦  Extra actie: Dansaapjes in Indonesië
◦  36e Hulpactie - Hurghada honden - (Bernard/Joyce)
◦  37e Hulpactie - Katten van Manuela Wroblewski (Inge van Dijk)
◦  Extra actie: Paard-in-Nood (Laura Hoitsema)
◦  38e Hulpactie - Animals Sense Sostre BCN (Joke Lindenbergh)
◦  39e Hulpactie - Dierenleed op Zanzibar (Anna v.d. Berg)
◦  Extra actie: Warin in Thailand neergeschoten.
◦  40e Hulpactie - Skiathos Cats (Evelyne Dierikx)
◦  41e Hulpactie - Educatieproject Brazilie (Nelly Albertje)
◦  Extra hulpactie - Brand bij Turkan
◦  42e Hulpactie - Cat Connect Syrie (Irma van der Graaf)
◦  43e Hulpactie - Ezelopvang Noord-Spanje (Ingrid Goedhart)
◦  44e Hulpactie - Animal Resue Sofia - (Nadia Stanceva)
◦  45e Hulpactie - Grote reddingsoperatie Roemenie (Ivy v. Oostrum)
◦  Extra hulpactie - Kettinghonden in Bulgarije
◦  Resulaten asiel Plovdiv
◦  46e Hulpactie - Macedonie - Daniela Gruevska (Tineke de Ruijter)
◦  47e Hulpactie - SKDCS - Kosovo TNR (Ben Mares)
◦  Extra hulpactie - Warin heeft weer dringend hulp nodig.
◦  48e Hulpactie - Bittere koude in Botosani (Danielle Kalshoven)
Nieuws-brief aan-melden
Nieuws-brieven nalezen.
Periodiek schenken
Petities
◦  Europa moet nu zwerfdieren helpen!
◦  Geef varkens meer ruimte
◦  Petities WSPA helpen!
◦  Protesteer tegen het vermoorden van zwerfdieren t.g.v. de Olym. Spelen in Rusland
◦  Protesteer tegen illegale vang van olifanten
◦  Protesteer tegen kidnapping van olifanten in Thailand
◦  Red de ijsberen!
◦  Steun dieren-rechten in Spanje
◦  Stop de jacht op de walvis!
◦  Stop het brandgevaar
◦  Stop levende ganzenpluk
◦  Tegen de import van illegale puppies.
◦  Zeehondenjacht in Canada: schande!
Sterilisatie Fonds
Stages en vrij-willigers-werk
Testa-ment opname
Tweedehands hond in huis halen?
Wat kun je tijdens je vakantie doen?
Web-winkel
◦  Dieren-bedeltjes in Pandora-stijl
◦  Gastendoekjes en tassen
◦  Kaarten met dieren
◦  Dank u voor de bestelling
◦  Kerstkaarten
Wie zijn wij?
Winkels die ons steunen!


Wij zijn aangesloten bij het overkoepelende Stray Animal Foundation Platform en onderschrijven hun doelstellingen.

Stray Animal Foundation Platform


De backup van deze website wordt verzorgd door: www.liveschijf.nl